Пн - Пт:

9:00 - 17:00

Сб, Нд:

вихідний

WOW English We Open the World

Мовна школа
WOW! English

Запрошуємо всіх школярів на курси англійської мови.
Ви обов'язково побачите результат!

Курси англійської мови

Вивчити мову з нуля або покращити уже наявний рівень, розвиваючи одночасно
писемне, усне мовлення, а також сприймаючи мову на слух.

Всі курси

Про мовну школу

Школа заснована в 2004 році у місті Кропивницький і
з того часу постійно вдосконалюється та зростає.
Сьогодні ми успішно вчимо школярів англійської мови
у 21 філії, в містах Кропивницький, Черкаси, Кривий Ріг
та Олександрія.

Вчимо грамотно читати, писати і говорити англійською
мовою. Розвиваємо пам'ять, увагу, логіку мислення.

Враховуємо вікові особливості учнів. Поглиблено
вивчаємо граматику англійської мови.

0

років досвіду

0+

нових студентів
кожного року

0

вчителів

0

філії

Пропагуємо якість, повагу і довіру. Робимо все можливе, а іноді і неможливе, щоб покращувати нашу роботу. Основний критерій якості нашої роботи - знання дітей.

WOW! команда

Наша команда - це більш ніж 50 відданих роботі людей. Ми працюємо для Вас.

Часті питання

Наша команда - це більш ніж 50 відданих роботі людей.
Ми працюємо для Вас.

  • На який термін розраховане навчання на курсах?

    Програма Мовної студії «WOW! English» дозволяє навчати дітей від першого до одинадцятого класу включно. Під час планування роботи й написання підручників ми обов’язково враховуємо потреби кожної вікової групи студентів. 

    Батьки мають право отримувати повну інформацію про успішність дитини. Водночас Ви маєте право припинити співпрацю з нами на будь-якому етапі, якщо вважатимете, що поставленої цілі не досягнуто.

  • Чи збігається ваша програма зі шкільною?

    Ми працюємо за програмою, розробленою з урахуванням вікових і психологічних особливостей дітей. А також враховуємо вимоги, які ставить перед учнями школа. Але, якщо діти починають співпрацю з нами з 3, 4 класу і далі, може виникати потреба у вивченні англійської мови з самого початку у зв’язку з відсутністю очікуваного рівня знань у школі.

    Ми пропонуємо учням пройти тестування для визначення рівня знань і залежно від його результатів:

    • приєднуємо до вже існуючої групи, відповідно до виявленого рівня знань. Трапляється й таке, що дитина випереджає шкільну програму.
    • формуємо нові групи, які починають вивчати мову з самого початку: з алфавіту та елементарних лексико-граматичних конструкцій. У такому випадку потрібен час, щоб надолужити матеріал. В результаті в учнів заповнюються пробіли в знаннях та вибудовується міцна база знань, якою вони в подальшому користуються під час навчання як на курсах, так і в школі.

    Як показує досвід роботи, покращення рівня знань у школі спостерігається уже після двох-трьох місяців співпраці.

  • Наскільки діти готові до здачі ЗНО та вступу у ВНЗ по закінченню курсу навчання?

    Головним критерієм нашої роботи є знання студентів. Наші випускники:

    • мають системні знання з граматики англійської мови;
    • володіють широким лексичним запасом слів;
    • вміють вільно та зв’язно висловлювати думки на будь-яку вивчену тему

    До того ж студенти старшого шкільного віку в процесі навчання розвивають навички аналітичного мислення, вчаться готувати доповіді й проєктні роботи, знайомляться з тенденціями розвитку англійської мови. 
    Наші підручники містять види діяльності, які передбачені ЗНО. Тому впевнено можемо говорити, що студенти, які навчалися відповідально, готові до складання ЗНО (НМТ) на високий бал. А також до вступних іспитів і подальшого якісного навчання у ВНЗ.

  • В чому полягає задача батьків, щоб навчання дитини було успішним?

    Однією зі складових нашої формули успіху є увага батьків, тому що, на нашу думку, ефективна співпраця з батьками є важливим чинником в процесі навчання дитини. Зазначимо, що ми ні в якому разі не вимагаємо від батьків знань англійської мови та допомоги в поясненні матеріалу дітям чи його опрацюванні вдома. Навчання дітей та перевірка їх знань – це виключно робота наших викладачів, тому основний обсяг навчальної інформації студенти отримують та опрацьовують протягом заняття. Але без закріплення пройденого вдома, тобто без домашнього завдання, робота буде менш результативною. Тому саме контроль за виконанням завдань вдома і є завдання батьків. Це полягає у забезпеченні відповідних умов для виконання завдань вдома, тобто організації робочого простору; перевірці наявності виконаних письмових робіт без перевірки якості їх виконання; наданні умов для прослуховування аудіо матеріалів; забезпеченні студента матеріалами, необхідними на заняттях; контроль за відвідуванням занять; слідування індивідуальним рекомендаціям викладача. Саме в цьому ми вбачаємо задачу батьків для успішного навчання дитини в нашій мовній студії.

  • Чи пропонуєте літні програми?

    Для тих, хто хоче розвивати свої навички і влітку ми пропонуємо декілька літніх програм:

    • Розвивально - розважальні заняття. Де багато спілкування, рухливих та дидактичних ігор, поробок, пісень, різноманітні цікаві теми, перегляд мультиків, фільмів з подальшим їх обговоренням;
    • Курс граматики для тих, хто не зміг розібратися з нею в школі. Ми пропонуємо структуровану подачу граматичного матеріалу, пояснення правил та особливостей вживання граматичних часів. Закріплюємо матеріал вправами та іграми. По закінченню курсу студенти мають чітке уявлення про систему граматичних часів англійської мови та вміють застосовувати знання на практиці;
    • Розмовні клуби. Для тих, хто хоче підтримувати свій рівень та розвивати навички комунікації англійскою мовою. Ми пропонуємо дискусії на актуальні теми, обговорення мультфільмів та кінофільмів, книг та соціально політичних подій, а також всього, що цікаво нашим студентам.

Читати всі питання...